Trädfällning Sävsjö

Vi genomför Trädfällning i Sävsjö med omnejd. Rut-avdrag 50% för privatpersoner. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Vi är arborister och trädfällare som har utbildning, försäkringar, utrustning samt erfarenhet som gör att vi kan genomföra även riktigt svåra trädfällningar och trädbeskärningar i Sävsjö med omnejd. Varje trädfällning är unik och vi strävar efter att genomföra våra insatser på enklaste vis, utan att tumma på säkerheten. Detta för att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga pris. Vi har en lokal samarbetspartner strax utanför Sävsjö som stöttar med bortforsling av trädmaterialet om så önskas.

Vill ni bli av med stubben efter att trädet är fällt så löser vi det. Här kan du läsa mer om Stubbfräsning i Sävsjö.

Markfällning

I de allra flesta fall behöver man inte klättra utan kan fälla trädet direkt nerifrån marken. Ibland behöver vi säkra trädet inför fällningen med hjälp av rep, vinsch eller annan utrustning i syfte att kunna genomföra ett säkert arbete. Vi använder också olika metoder för att mäta trädets viktförskjutning samt hur långt trädet kommer vid fällning. Avslutningsvis använder vi sedan olika sågtekniker för att med precision få trädet i den riktning som vi önskar.

Sektionsfällning

Vid sektionsfällning använder vi arborister klätterutrustning och klättrar längst stammen upp i trädet för att ta ner trädet i små bitar. Grenarna kapar vi på vägen upp, och sedan fäller vi trädet bit för bit från toppen på vägen ner. På så vis kan vi ta ner även riktigt stora träd där det är ont om plats.

Skylift

Om trädet är i väldigt dåligt skick eller står på en plats där varken sektionsfällning eller markfällning är möjligt används skylift för att fälla trädet. Vilken typ av skylift som vi använder beror på situationen.


Vi genomför Trädfällning och Arborist-tjänster i och omkring Sävsjö, Vrigstad, Stockaryd, Rörvik mm.

För mer info om var vi jobbar klicka här.

RUT 50%

50% direktavdrag på faktura för privatpersoner

Kostnadsfria offerter

Våra offerter kostar dig inget och du förbinder dig aldrig till något

F-skatt

Vi innehar F-skatt, ansvarsförsäkring samt relevant utbildning