Trädfällning Eksjö

Vi utför avancerad Trädfällning och Trädbeskärningar i Eksjö med omnejd. Rut-avdrag 50% för privatpersoner. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Vi är trädfällare som har arborist-utbildning, försäkringar, utrustning samt erfarenhet som gör att vi kan genomföra även riktigt svåra trädfällningar i Eksjö med omnejd. Varje trädfällning är unik och vår strävan är att genomföra våra insatser på enklaste vis, utan att tumma på säkerheten. Detta för att kunna erbjuda kunden bästa möjliga pris. Önskas bortforsling av trädmaterialet så löser vi det med lokala samarbetspartners.

Vill ni bli av med stubben efter att trädet är fällt så löser vi detta. Här kan du läsa mer om Stubbfräsning i Eksjö.

Markfällning

I de allra flesta fall behöver vi inte klättra utan kan fälla trädet direkt från marken. Ibland behöver vi säkra trädet inför fällningen med hjälp av rep, vinsch eller annan utrustning i syfte att kunna genomföra ett säkert arbete. Vi använder också olika metoder för att mäta trädets viktförskjutning samt hur långt trädet kommer vid fällning. Avslutningsvis använder vi sedan olika sågtekniker för att med precision få trädet i den riktning som vi önskar. Kan man på något sätt fälla trädet från marken blir det ofta mycket kostnadseffektivt.

Sektionsfällning

Vid sektionsfällning använder vi klättringsutrustning och klättrar på stammen upp i trädet för att ta ner trädet i småbitar. Grenarna kapar vi på vägen upp, och sedan fälls trädet bit för bit från toppen på vägen ner. På så vis kan vi ta ner även riktigt stora träd där det är ont om plats.

Skylift

Om trädet är i mycket dåligt skick eller står på en plats där varken sektionsfällning eller markfällning är möjligt använder vi skylift för att fälla trädet. Vilken typ av skylift som vi använder beror på situationen.


Vi genomför Trädfällning & Arborist-tjänster i och omkring Eksjö, Ormaryd, Hult, Bellö, Värne, Ingatorp, Bruzaholm, Hjältevad mm.

För mer info om var vi jobbar klicka här.

RUT 50%

50% direktavdrag på faktura för privatpersoner

Kostnadsfria offerter

Våra offerter kostar dig inget och du förbinder dig aldrig till något

F-skatt

Vi innehar F-skatt, ansvarsförsäkring samt relevant utbildning